måndag 7 maj 2007

måndag...

visst är det något speciellt med måndagar. man får återvända till den trygga arbetsplatsen, till de inrutade och kända rutinerna, långt bort från ledighetens spontana och kreativa upplevelser.
tacka vet jag utsikten genom de något skitiga fönstren, det något speciella (obskyra?)kaffet som är gratis och kommer ut från Wittenborgs automat och den högpastöriserade h-mjölken därtill.
det är nåt visst med att "få vara sig själv" - att sjunka ner i den trygga tjänstestolen och logga in på det eminenta nätverket och börja j o b b a!

solen har ju lyst hela helgen (nästan) men se på måndag kom det i alla fall ett par gudomliga skyfall som gjorde att mitt eminenta trädgårdsland fick sig en rejäl dusch. se där vad lite oväder kan få en att piggna till! åh andra sidan så piggnar nog de rysliga spanska skogssniglarna också till. både värme och vatten + en massa nyplanterade godsaker - kan livet bli bättre för dessa små underbara varelser som ju i takt med klimatförändringen bara tycks bli fler och fler. alltså: snart dags för att ta fram sax och spann....

annars noterar vi att:
* högern vann i Frankrike (dvs Sarkozy, vilket konstigt namn förresten!)
* att kungen fick parkeringsböter när han parkerade på de anställdas parkering
* rooneys flickvän numera överglänser victoria posh beckham i alla avseenden
* grillat alltid är bäst när man gör det själv
* det flyter på ganska bra på jobbet

m a o - det är gôtt att leva!

och snart är det sommar också....

Inga kommentarer: