onsdag 23 maj 2007

it's a beautiful day...

...så sjunger Bono..och visst idag är det verkligen en underbar dag! solen skiner vattnet blänker blått utanför mitt fönster och sädesärlan struttar (kul ord) omkring utanför fönstret. kanske är nu äntligen sommaren på väg. tidningarna rapporterar att vi kommer att få svenska jordgubbar i massor till midsommar och färskpotatisen artar sig fint. slut på "gammal" potatis och importerad färsk dito! leve den svenska modellen med sill,gräslök,gräddfil, färskpotatis och nubbe. jag längtar!
annars så skall rosing vika ut sig igen - denna gång för "private". hon får visst 4 mkr för jobbet. anmärkningsvärd karriär från fylleslag till nåt ännu värre. men kommer man från bollnäs eller vad det nu är så är väl det den enda vägen. bollnäs är f ö känd för sin goda fil - jag föredrar den framför rosing.
annars så har reinfeldt blivit vattenbesprutad detta i syfte att överraska, sedan intervjua hur man upplevde det hela och detta skall sedan resultera i något slags underhållningsprogram på tv. vadå underhållning?

Inga kommentarer: