fredag 27 april 2007

svenssonliv....

så står då helgen inför dörren. Vädret är strålande - jobbet är över för den här veckan och man kan se fram emot en låååååång helg. skönt, att vara ledig tänker man. det blir grillning och det blir vin - antagligen på altanen för vädret är som sagt var underbart. det blir säkert en hel del trädgårdsarbete också: dressning av gräsmattan, jordfräs i matlandet och inhandlade av diverse blomster kanske. och så blir det minst 2 turer med den kära mc:n. har fortfarande inte kört min favorittur dvs runt sjön lygnern så det kanske blir av nu då....
att köra runt stanna på ett eller två ställen - att fika nere på långbryggan i sätila är faktiskt ganska avstressande. sen får jag väl sätta upp några nya fågelholkar också - stararna är på ingång!
som sagt var: en riktig svensssonhelg men allt vad det innebär. på måndag är det ledigt(valborg) och sedan är det ju 1:a maj.
m a o en helg i mellanmjölkens land och som jag nog delar med 1000-tals likasinnade män i detta avlånga rike...fast de kanske klipper gräset också samt drar i sig en och annan öl .....?

Inga kommentarer: