tisdag 15 januari 2008

nyqvist ber flinck

hålla käften, idrottsgalan domineras av en glad pensionär och tryffelgrisen "carmen" har äntligen återfunnits efter ha varit på rymmen ett par dagar
carmen är liksom sune (se tidigare inlägg) en linderödsgris - kanske var det så att de unga tu sökte en duett nånstans i skogarna i norra skåne.... nåväl vi gläder oss åt att hon är hemma hos matte: full fokus på tryffelspårning gäller!
annars domineras ju världsnyheterna av krig och elände. ett och annat mer jordnära inpass förekommer ju också men det är väl skvallret som är det väsentliga eller hur?
som att t.ex. carola och charlotte utkämpar en giganternas ( divornas?) kamp och att få mest strålkastare på sig inför den stundande melodifestivalen.
på det årliga skidåkarlägret för "försvarets vänner", som just nu pågår i sälen, visar förvarsministern upp en helt oslagbar nuna när han överraskat påstår att han inte hade en aaaannniiiiiing om budgetunderskottet i försvarets finanser.
vi kan tipsa om att en del pengar gick åt till att finansiera en reklamfilm för försvaret där öb visar om hur man klyver ved...( snacka om sega gubbar!).
själv har jag varit och sett ett pekoral: jag talar naturligtvis om filmen "arn - tempelriddaren"
repliker som : jag skall vänta på dig", ( i 20 år) och "ni kommer att förlora det här kriget" får en att nästan tappa andan, så stort - så genialt!
betänk också att det här är första filmen av 2. dessutom kommer ju en tv-serie i 4:an där vi kan få se allt en gång till + en mängd spännande episoder som blev bortklippta i biografversionerna. - jag kan knappt bärga mig!
okey okey! fotot är bra + stellan skarsgård i rollen som birger brosa men det är väl också allt!

annars kan jag meddela att virtanen åkt dit för kokaininnehav och att både tv8 och aftonbladet tycker synd om grabben - klart han skall få skriva/vara med i tv!
lenin sa att parasiter måste krossas - gäller inte detta längre?
nog för idag nu återgår vi till vardagen (som idag är så där alldeles extra grå,trist och regning)

Inga kommentarer: