måndag 20 september 2010

an the light went down....

nu när vi fick ett främlingsfientligt parti i riksdagen. ett parti bestående av ett gäng friserade kotymgossar men med ett förflutet i nationalsocialistiska konstellationer och kopplingar till rasistiska partier i europa.
sd saknar i princip allt förnuft och det lyser igenom i varje fråga som de tvingas svara.
att dessa "white trash men" skulle kunna spela en vågmästarroll är ju högst osannolikt.
varifrån kommer deras väljare? ja mest unga män, arbetslösa och med ett förflutet, inte allt för sällan i sap... alltså det finns en likhet med den situation som uppstod i tyskland under mellankrigstiden då ekonomin rasade, utrensningar blev mer eller mindre legitima och hitler kunde tag makten....

och mp tja.... dom duckar och verkar inte vilja ta ett ansvar. det är lite otäckt att se wetterstrand så kategorisk...jag tror att hon är maktlysten.... nästa år måste hon ju tillsammans med eriksson avgå som mp:s språkrör.....

4 kommentarer:

Rustan sa...

Ha ha, förflutet i SAP och ungdomsrbetslösa, tror jag inte ett skit på! Däremot ungdomsarbetslösa som av p.g.a. mindre begåvning ser att de missgynnas gentemot invandrarna, är mer troligt! Och såklart kan väl inte MP nu helt plötsligt alliera sig med alliansen, det måste du ju ändå förstå, eller??

cosmo sa...

Okey kolla resultatet här>>>

http://www.val.se/val/val2010/valnatt/R/kvalkrets/14/80/04/index.html

ingen rolig läsning för Tynnereds och V:a Frölundabor...

Rustan sa...

Nä!

Men det verkar som om du gett upp och sällar dig till kapitalisterna?! Jag ger inte upp så lätt, är inte medvindsspelare, jag står för mina ideologier, sen får du tycka hur mycket du vill! Tack för ditt mejl, anyway!

Ledsamt att man kan svänga så....

Rustan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.