fredag 9 november 2007

vintern..

kanske är på väg - byter däck och blir tvungen att köpa två nya... man varnar för snö och kaos på vägarna. eftersom vi skall till värmland på 40-års-kalas så finner jag det mer än lämpligt att åtgärda detta nu ( det där lät faktiskt en aning högtravande..!).
i veckan har jag åter läst och läst en himla massa statliga utredningar och förslag - det lär bli mer nästa vecka...
ananrs så uppvaktade dragklubben en viss herr kantarell som fyllde 50 i veckan. trevligt! och det var många där. han fick natruligtvis en massa nya grejer för fisket. vadarstövlar och flugspö med dito rulle och instruktionsbok ( kan kanske behövas?). av oss fick han en filékniv och en ryggsäck med stol.
apropå 40-årskalaset så skall det avlöpa i 60-talistiska förtecken. det innebär att man helst skall se ut som man gjorde 1967.. ensvår uppgift men med lite förklädnad i form av en us-armyjacka ( med diverse utstyrsel + autentiskt kulhål + snäva svarta jeans , lblå läderslips och vit skjorta skalld et väl i viss mån gå att uppfylla dessa kriterier. "kulturens wektare" ( som lånat ut jackan) hävdar med bestämdhet att dåtidens män/pojkar/mods alltid hade svart polotröja. jag hatar polotröjor - vem vill gå med en stickande kvarnsten runt halsen?
presenter är inhandlade, en specifik cd med musik från 67 är bränd ( tack för hjälpen L!) och ett tal är förberett
lev väl i helgen
vi säger även hej till reinfeldt denna blåsiga vecka!

3 kommentarer:

Anonym sa...

KW är ju en petimeter och skall sanningen fram - och det skall den ju - så hade Deromemodsen, men också övriga MOXIES-medlemmar, polotröjor i ett flertal olika kulörer. Med bestämdhet kommer jag ihåg ljusblå, vinröd, grå, gul, vit och marinblå.Men å andra sidan var själva polokragen mjuk, inte alls stramande, och i samma smeksamma bomull som hela plagget. Tyvärr hittade jag inte någon sparad sådan.... : - )

Anonym sa...

Här är det massa massa snö och det är farligt ute på vägarna. Vi glider fram i 40 km/h, mycket trafikolyckor idag.. Men vi ska hålla oss i från det, nu har de iaf plogat o sandat lite! Ha så kul i Wäääärmlaaand!

Anonym sa...

grattis på fars dag med pappa <3