onsdag 5 september 2007

man ..

tar sig för pannan! ( en gång till....)
odelberg avgår som försvarsminister och förklarar det hela med att han inte kan se representanter för det svenska försvaret i ansiktet längre. bakgrunden är regeringens förslag till ytterligare nedskärningar. det är i och för sig konstigt att man fattar beslut om summan först utan att i samma andetag revidera målen och uppdraget och utan att tala om vad som skall sparas på.
försvarsministern talar ut, öb talar ut,alfons talar ut, leijoborg talar ut och naturligtvis gör också "mådan" det....
och sjärnadvokaten bodström skäller på regeringen ( och talar ut). nu fattas bara tonbleronetanten och så den gamle malajen ohly förståss!
man vill ju inte gärna missa eventulla uttalanden från miljöpartiets språkrör...
kanske kan också den gamle lo-basen, gert fylking och peter jihde + resten av idoljuryn också skandera ett expertuttlåtande i frågan? låt världen få veta!

jag måste återkomma till mådan.. ja alltså maud olofsson! denna lilla terrier från västerbotten som får stureplanscentern att jubla så fort hon öppnar mun och bräker ur sig något....! denna kvinna kan inte vara från västerbotten, kvinnor därifrån är kloka, eftertänksamma och med stor empatisk förmåga. inget av detta finns hos mådan.. nu har hon, efter helgens genomförda partistämma, grävt ner de mest grundläggande centerpartisiska värderingarna och anammat allt det som storstadscentern står för. nyliberalismen har lagt sin våta filt över allt det som en gång var heligt!
fälldin vrider sig i spasmer, karin söder roterar i sin grav och gunnar hedlund - frid över hans minne - bränner partiboken på en mörk bagård i himlen.
mådan och hennes kompisar vill förändra allt till det sämre ( men ändå blir det bättre enl mådan). man ger sig på arbets- och strejkrätt, själva grunden till demokratin i det här landet, man flirtar med storstadsväljare och man anammar allt det dåliga som ibland kallas för nyliberalism!

kan någon ta bort henne? stoppa henne i badtunnan eller nåt, därhemma på gården!
vakna kamrater! vad är det som händer "i vårt sagoland"

annars så kan meddela att "bruce is back" - lyssna på radio nowhere

"This is Radio Nowhere
Is there anybody alive out there?"

Inga kommentarer: